Municipi -

Benvinguts i benvingudes a la intranet de CITY 50,

Us donem la benvinguda a la intranet de la Norma SG CITY 50-50, on podreu completar el procés de certificació per a l’obtenció del Distintiu per la Igualtat de Gènere.   

Hem organitzat la intranet de manera que sigui una eina molt fàcil i intuïtiva per accedir a tota la informació i recursos necessaris per completar el procés de certificació. Alhora, és el canal de comunicació del municipi tant amb l’Associació FORGENDER SEAL, que atorga el Distintiu per la Igualtat de Gènere, com amb l’entitat avaluadora seleccionada.

És important que presteu especial atenció a llegir bé tots els documents explicatius de l’eina abans  d’emplenar el formularis, sens perjudici de comptar amb l’ajuda de Forgender o de l’entitat avaluadora escollida per a qualsevol aclariment. 

Així doncs, volem que aquest procés ús sigui molt útil per a fer efectiva la transversalització de l’enfocament de gènere al vostre territori, i que el vostre municipi entri a formar part del grup de municipis igualitaris certificats per la Norma SG CITY 50-50.