2022 Reptes dels Governs Locals en Igualtat de Gènere

El 2022 es presenta com un any complex amb l’augment de les desigualtats de gènere en àmbits com el treball, l’economia, la transformació digital o la producció cultural entre d’altres. I alhora, és una oportunitat per enfortir les polítiques públiques municipals amb eines innovadores i eficients per combatre-les com els segells de certificació en Igualtat de Gènere.

Testimonis del món local, càrrecs electes i professionals tècnics són conscients del gran desafiament que suposa la pandèmia de la Covdi-19, així com les aparicions de noves variants encara més agressives per a la salut de les persones i del seu rerefons social i econòmic que amplia i crea noves bretxes de gènere.

Així i tot, cada cop més alcaldesses, alcaldes  i regidores d’ajuntaments del país donen suport al Distintiu SG CITY 50-50, primer segell de certificació internacional en Igualtat de Gènere de l’àmbit Municipal, el qual afavoreix la construcció de societats més justes i igualitàries, proposa democràcies més participatives i paritàries i genera convicció i determinació política a favor de la igualtat en les polítiques i programes dels Governs Locals.